Agenda

Agenda | Protestantse Kerk Nederland

 1. Of u nu koster bent, kerkrentmeester of lid van het beam- of geluidsteam.. er is voor elk wat wils op de Audiovisuele Themadagen voor Kerken. Tijdens onze Themadagen voor Kerken willen we de bezoekers inspireren met audiovisuele ideeën, praten we bij over actuele ontwikkelingen in kerken en zullen diverse producten en systemen worden gedemonstreerd. Samen met een aantal leveranciers heeft Backstage AV weer een informatief programma samengesteld. Bovendien is het een leuke manier om een deel van onze klanten weer te ontmoeten. We willen zo ook graag laten zien dat Backstage AV een meerwaarde kan bieden voor elke kerkelijke gemeente en voor elk type kerkgebouw. Daarom: van harte welkom! Over Backstage AV - https://kerken.backstageav.nl/ Over KerkTV - https://kerktv.online/over-ons/

 2. Naast de lezing is er een interactief gesprek met een divers panel, muziek door een speciale ‘Petrus-band’ en meer. De presentatie wordt gedaan door Talitha Muusse. 

  Het Petrus Festival is online te volgen. Bekijk het programma en de lezing op 30 oktober live via het YouTube-account van de Protestantse Kerk.

 3. Hoe kan een kerk succesvol aanwezig zijn op mobiel? Hoe werkt onze kerkapp? Kan dit iets zijn voor uw kerk? Geef u op voor onze uitdagende online demonstratie. Waarin we uitgebreid ingaan op mobiel, ons ontwikkelproces, wat onze oplossing voor uw kerk kan betekenen en hoe snel we een app voor uw kerk live kunnen hebben. Onze oprichter zal persoonlijk al uw vragen beantwoorden en onze UX-designer licht de keuzes die we gemaakt hebben toe.

  Waar? Online. Als u zich opgeeft ontvangt u van ons de link! Vanuit huis kunt u dan meekijken en vragen stellen.

  Wanneer? De eerst volgende demonstratie-avond is online op dinsdag 2 november.

  Hoe laat? De online demonstratie begint om 20:00.

  Voor wie? Alle geïnteresseerden en met name mensen die graag willen dat hun kerk op een onderscheidende wijze aanwezig is op de smartphone!